Heräsin yöllä ennen neljää ja otin kinkun pois uunista. Lämpömittari oli jo ihan huipussa ;-) Takasin nukkumaan ja sitten herätys klo 9.00. Silloin otin kinkun pois pussista ja poistin nahan ja osan läskeistä. Aamupalaksi teetä ja kinkkuleivät sinapilla. Nam!

Laitoin riisipuuron tekeytymään haudekattilaan. Katselin tallenteita ja kissa nukkui sylissäni. Lämmitin uunin ja nukuin päikkärit. Poika heräsi vasta iltapäivällä, kun oli taas pelannut koko yön. Lähti hakemaan siskoaan tänne syömään. Laitoin laatikot uuniin lämpiämään, tein pikaimuroinnin ja laitoin lohen, rosollin ja juustot valmiiksi.

Syötiin hyvin ja sitten raaputeltiin joululahjoja, eli Veikkauksen arpoja. Minä voitin 10 euroa, tytär viisi ja poika neljä. Keitettiin kahvit ja tarjolla oli juustoja, viinirypäleitä ja lusikkaleipiä. Ja tietysti myös suklaata! Kissakin sai erikoisherkkuja ja oli tyytyväinen.

suklaajoulu13-normal.jpg

Tytär sai kyydin kotiinsa poikakaveriltaan ennen yötä. Tytär menee huomenna veljensä kanssa kyläilemään mummolaan ja siskopuolensa luokse. Minä köllöttelen kotona kissan kera ;-)

Päivän onnistumiset:

  1. Kinkku onnistui
  2. Ruokaa oli sopiva määrä
  3. Kissakin oli tyytyväinen: uuni lämmitetty ja herkkuruokaa tarjolla