No nyt oli kello soimassa jo klo 11.00. Huomenna taidan laittaa jo kymmeneksi soimaan, että arkirytmi löytyy. Tästä reilusti nukkumisesta on ollut se seuraus että selkää ja kättä särkee. Makuuhaavoja ei ole vielä tullut ;-)

Poika heräsi myös jo ennen kahtatoista ja yrittää kääntää myös unirytmiään. Haki meille pitsat Kaukajärveltä: otti itselleen Burgerpitsan ja minulle lankkupitsan Pulled Pork (kuvassa). Oli hyvää kahvin kera!

lankkupitsa14.jpg

Minä raivasin papereita monta tuntia. Nyt on lajiteltu kahteen laatikkoon verot, vakuutukset ja muistot. Laitoin kolmen viikkolehden vuosikerrat lahjoitukseen. Säilytin Avotakat ja Maku lehdet. Tuleekohan niitäkään luettua tarkemmin?

Kaverini soitteli illalla. Hänellä oli ollut mukava lomamatka miehensä kanssa Riikassa. Olivat käyneet tänään Prismassa ostamassa kinkun ja joululaatikot. Kinkku oli ollut alle kaksi euroa kilo, mutta laatikot normihintaan.

Soittelin tyttärelle, mutta hän ei vastannut. Huomenna on tyttären synttärit ja olen jo ehdottanut että mentäisiin yhdessä syömään. Ehkäpä aamulla saan vastauksen.

Päivän onnistumiset:

  1. Papereita lajiteltu ahkerasti
  2. Lankkupitsa oli hyvää
  3. Vapaat jatkuvat