Poika oli lähtenyt hommiinsa ennen heräämistäni. Tuli sitten taukoa pitämään ja keitimme aamukahvit. Olin Multisillassa sovitusti kahdentoista aikaan. Raivasin keittiötä ja samalla koko huushollia. Roskiin lähti kaksi jätesäkkiä ja yksi rikkinäinen pöytälevy. Juotiin välillä kahvit ja tarjolla oli donitseja, keksejä ja groisantteja. Ihan harmitti jättää jäähyväiset mukavalle perheelle. Toivottavasti tulee lisätunteja.

Kotimatkalla kävin ruokaostoksilla Turtolan Citymarketissa. Piti ostaa vain leipää ja tarjouksessa olleita silakkafileitä. Mutta mukaan tarttui myös savulohta, lohiherkkua, kurkkua ja makkaraa. Meni yli 50 euroa ostoksiin. Kyllä jatkossa kannattaa käydä vain lähikaupassa ja lasku on siis pienempi ;-) Kävin vielä eläinkaupassa ja ostin kissalle hiekkaa ja kuivamuonaa. Postissa oli tullut tilaamani kirja. Ehkäpä ehdin sen huomenna lukemaan, kun vietän vapaapäivää.

Kotona jatkoin ajopäiväkirjan tekoa, mutta vielä puuttuu kolme kuukautta. Ne puristan huomenna valmiiksi. Paistoin uunissa silakkapihvit ja söin niistä osan. Loput menee nyt jääkaappiin.

Päivän onnistumiset:

  1. Mukava työkohde
  2. Silakkapihvit paistettu
  3. Uusi kirja saapui