Nukkumisennätys tänään: heräsin vasta klo 13.30. Melkein heti siskoni soitti ja kyseli olenko kotona. Olisi tulossa lapsenlapsensa kanssa kylään. Joo sehän sopi. Puin äkkiä vaatteet päälleni ja kohensin kotia. Keitin kahvit ja tein voileipiä tarjolle. Lapselle laitoin kuumaa mustaviimarjamehua ja suklaakeksejä. Poikakin heräsi kahville. Oli päässyt vasta aamulla kuuden aikaan nukkumaan, kun yöllinen tilausajo oli venynyt.

Soitin asiakkaalle, jolla on lasku rästissä. Aikaisemmin soitin omalla puhelimella, eikä siihen vastattu. Nyt soitin pojan puhelimella ja jopa vastattiin. Oli vähän yllättynyt kun minä olin soittaja. Lupasi maksaa laskun ensi perjantaina, kun hänelle tulee rahaa.

Kävin Prismassa ruokaostoksilla ja vein samalla kierrätyspisteeseen muovit ja keräyskartongit. Laitoin porsaankyljykset marinadiin: viipaleina sipulia sekä valkosipulia, rouhittua mustapippuria ja chilimaustetta. Huomenna kyljykset uuniin ja lisäksi kermaa, tuoreita herkkusieniä ja paprikaa. Oheen sitten perunamuussi.

Päivän onnistumiset:

  1. Taas nukuttu reilusti
  2. Kivat yllätysvieraat
  3. Huominen ruoka marinoitumassa