No niin, taas hurahti pari päivää. Eilen olin heti aamusta Nattarissa ja ihanat koirat oli vastassa. Hommat ihan OK. Puunkaatajat tulivat paikalle ennenkuin ehdin lähtemään pois. Piti siirtää autoa traktorin tieltä. Mukavat jutustelut tuttujen työmiesten kanssa. Kotona ehdin syömää, juomaan kahvit ja juttelemaan poikani kanssa.

Töiden jälkeen olin hierojalla ja ostin jatkoon vielä viisi kertaa tunnin hierontoja. Taas kävin vohvelikahvilassa kun pääsin hieronnasta pois. Poika lähti illalla työmaalleen hakemaan ajomääräyksiä. Viipy asioillaan tosi kauan ja sitä ihmettelin. Oli poikennut siskollaan ja siellä oli hänen uutta puhelinta päivitelty.

Tänään nukuin pitkään. Työmaalla olin klo 13.00. Asiakkaan asunto on myynnissä ja huomenna on näyttö. Tuunattiin sitä esittelykuntoon. Keitin kotona kahvit ja lähdin sitten Kangasalan Prismaan. Ostin blenderin ja tietysti piti ostaa siihen myös aineita. Partajoghurttia, banaaneja ja ananasta ainakin nyt alkuun.

Siskoni soitti tänään ja pyysi synttärikahville huomenna. Kivaa mennä sinne kakkukahville pojan kanssa. Tytär ei nyt ehdi mukaan, kun on laivalla kaverinsa kanssa.

Päivän onnistumiset:

  1. Sain nukkua kunnolla
  2. Uusi blenderi ostettu ja huomenna menee kokeiluun
  3. Melkein vapaapäivä