Kännykkä oli herättämässä, mutta torkuttelin sitä moneen kertaan. Viimein heräsin yhdentoista maissa. Kaverini jo soitteli ja kysyi koska lähdemme kaupungille. No, minä join teetä paahtoleivän kera ja luin Aamulehden. Sitten kävin pikaisesti asiamiespostissamme ja hain uuden modeemin ja digiboksin. Osallistuin myös uuteen Naapurit-peliin.

Kaverini kanssa menimme Radiokirppikselle jossa on nyt tyttäreni myyntipöytä. Tavattiin siellä tytär ja hänen likkakaverinsa. Mitään ei tullut ostettua. Istuskeltiin jonkun aikaa Laukontorilla ja sitten ajoin autoni Anttilan parkkitaloon. Mentiin syömään Kustaan burgerit ja ne oli kyllä hyviä. Ostin Anttilan ruokakaupasta kakun huomiseksi. Kotimatkalla poikettiin tyttäreni luona kahvilla. Syötiin siitä kakusta melkein puolet kahvin kera.

Paikalla oli tyttären uusi poikakaveri. Oikein mukava mies ;-) Ehdittiin vain hetki jutella, koska nuorilla oli kiire nyrkkeilyotteluun. Vein kaverini hänen kotiinsa ja siellä sitten tutkailtiin tulevat remonttikohteet. Samalla ihmeteltiin hänen läppärinsä toimimattomuutta. Soitto asiantuntijalle pelasti tilanteen.

Kotona aloin vaihtelemaan verhoja. Sain tyttäreltä uudet verhot, mutta eihän ne sopineet ikkunoihini. Löysin omasta kaapista yhdet sopivat. Ne ovat nyt ikkunassa.

Päivän onnistumiset:

  1. Uusi modeemi ja digiboksi asennusvalmiina
  2. Kahvittelut tyttären luona ja tutustuminen uuteen vävykokelaaseen
  3. Uudet verhot ikkunassa