Poika tuli aamulla työreissultaan ja kuukahti melkein heti sohvalle. Ehti sentään syömään pari leipää ennenkuin nukahti. Herättelin hänet sitten yhden jälkeen. Itse lähdin ennen kymmentä vakipaikkaani Nattariin.

Siellä alkoi hälytykset moikaamaan heti kun sain oven auki. Koirat pyörivät jaloissa ja yritin muistella koodinumeroa. En sitä muistanut ja soitin asiakkaalle. Puhelu meni suoraan vastaajaan eli ei ollut yhtään apuja. Sain hälytyksen äänet pois kuittaamalla off-painiketta. No, vartiointiliikkeen mies tuli kyllä paikalle aika nopeasti. Selostin asiani ja hän vaati vielä henkkarit näytille. Asiakkaani soitti myöhemmin ja selostin koko jutun hänelle. Tuumattiin vaan että tulipa hälyt taas testattua. Ei ollut ekakerta kun näin kävi ;-) Varsinaiset työhommat meni sitten ihan OK.

Kävin kotona ja raivasin lattiat sekä työtasot siivoojaa varten. Siivooja tuli välineineen sovitusti klo 14.00. Minä lähdin kauppaan ja poika jäi kotiin. Oli kuulemma autellut siivoojaa yläkerrassa. Ihanan siistiä meillä sitten olikin.

Lähdin raivauskohteeseen ja sinne tuli myös "työharjoittelija". Noin kolme tuntia järjesteltiin asiakkaani vaatehuonetta. Roskiin meni pari muovikassillista, mutta kierrätykseen yli 20 pussia.

Vein tavarat kierrätykseen ja sitten hain tyttäreni meille. Koukattiin vielä ruokakaupaan kautta. Tytär teki meille tonnikalapastaa ja se oli hyvää.

Päivän onnistumiset:

  1. Kiva työpäivä
  2. Kotona on siivottu
  3. Tytär teki hyvää ruokaa