Hiihoo! Taas kävi vanhanaikaisesti: eli tässä taas kahden päivän kuulumiset.

Sunnuntai sujui hyvin. Heräsin yhdeksän maissa ja otin pillerini. Sitten äkkiä takaisin sänkyyn ja sainkin nukuttua kahteentoista asti ;-) Katselin tallenteita. Niitä onkin kertynyt lomamatkan takia, mutta kohta ne on nollattu. Iltapäivällä kävin tyttäreni luona ja vein hänelle keittiöjakkaran ja silitysraudan. Saa silittää ja ripustaa verhonsa.
Pojan kanssa raivattiin yläkertaa remppamiehiä varten. Pojan huoneeseen siirrettiin sekä varasto- että "peli"huoneen tavarat. Nyt pojan makuuhuone on todella täynnä. Kissa kyllä tykkää uudesta puuhamaastaan. Se kiertää ja kurkistelee tavarapaljouden lomassa tyytyväisenä.

Nyt maanantaina herättiin pojan kanssa aikaisin ja siirrettiin molemmat tietokoneet. Pojan kone hänen makuuhuoneeseen ja minun kone alakertaan. Olikin kiperät paikat kun siirsimme kirjoituspöydän alakertaan: kapeissa ja jyrkissä portaissa oli haastetta. Koneet asennettiin sujuvasti ja kaikki taas toimii.
Sitten odoteltiin remppamiestä. Hän lupasi tulla tänään puolenpäivän maissa. Mutta eipä miestä kuulunut. Ei edes soittanut. Minä lähdin hammaslääkäriin ja sain hampaani korjattua. Ruokakaupan kautta kotiin ja kaalipataa valmistamaan.

Saa nähdä tuleeko remonttimies huomenna?

Päivien onnistumiset:
1. Sunnuntaina sai nukkua pitkään
2. Pojan kanssa raivaus sujui hyvin
3. Leopold innostui puuhamaasta

1. Maanantaina oma tietokone alakertaan
2. Hammas on paikattu
3. Kaalipata on parasta ruokaa