Poika oli lähtenyt aamulla aikaisin autollani asioille. Kävi parturissa (nyt jenkkisiili) ja työmaallaan hakemassa ajomääräyksiä. Ajomääräykset eivät olleet valmiina, mutta sai ne sitten illalla käsiinsä.

Minä kävin aamulla suihkussa ja matkasin sitten Jankaan uuteen kohteeseen. Asiakas oli kyllä tuttu, mutta hänellä oli uusi asunto. Siis ihan tuliterä. Aika hakemisella löysin taloyhtiön vierasparkit. Hommat ihan OK ja juotiin yhdessä kahvit.

Kalevan ABC:n kautta toisen asiakkaan luokse. Siellä järjesteltiin kaappeja. Neljä jätesäkillistä tekstiilejä meni sukulaispojalle. Kuusi muovikassillista tavaraa lähti roskiin ja sain yhden kassillisen tavaraa vietäväksi UFF:lle. Jatkamme hommaa marraskuulla.

Koukkasin kodin kautta ja lähdin sitten Tampellan alueelle. Menin selluliittihoitoon. Ja se teki todella kipeää! Ensin piti riisua alapää paljaaksi ja laittaa kertakäyttöstringit jalkaan. Sitten reisiin ja vatsaan sidottiin kääreet ja makoilua 20 minuuttia kuuman turvekääreen päällä. Yritin nukkua, mutta se ei ihan onnistunut.

Sitten hoitaja aloitti kuivakuppauksen ja sitä ennen oli selluliittivoidetta levitelty. Kuppaus sattui ihan älyttömästi. En menen enää ikinä tähän hoitoon, vaikka tehokas se oli. Illalla sain juoda vettä litrakaupalla ja jalat oli paremman näköiset. Menkää te jotka kestätte kipua paremmin. Kotiin ruokakaupan kautta taas. Kotona kahvit ja leivät. Poika kävi illalla hakemassa työmääräyksensä ja tankkasi autoni.

Päivän onnistumiset:

  1. Mukava työpäivä
  2. Kova kokemus hoitolassa (eka ja vika kerta)
  3. Uuni on taas lämmitetty