Tein eilen leipätaikinan ja se sai kohota 13 tuntia. Päivällä sitten paistoin leivän savipadassa ja hyvää tuli. Poika heräsi vasta yhdentoista maissa ja lähti ennen kahtatoista hakemaan siskoaan. Menivät siskopuolensa rippijuhliin. Hyvät oli juhlat olleet ja tarjolla ruokaa ja kakkukahvit. Lapseni tapasivat isänsä myös. Poika muisteli että viimeksi oli nähnyt isänsä vuonna 2010. Kuvassa savipadassa paistettu leipä.

pataleipa13-normal.jpg

Minä taas töllöttelin tallenteita. On siinäkin urakkaa ;-) Nyt on katseltu vanhat Sydämen asialla ja Kolmas kivi auringosta pois. Kun poika tuli kotiin, lähdin Messukylään vakiasiakkaan luokse ikkunoita pesemään. Perhe on mökillä ja minä saan käydä hommissani kuinka tykkään. Nyt oli hyvä pilvinen sää ja sain pestyä kolme ikkunaa. Homma varmaan jatkuu huomenna.

Kotimatkalla poikkesin ruokakaupassa ja laitoin sitten alekanat uuniin. Ennen sai päiväyksen vanhentuessa alennusta 50 %, mutta nykyään vain 30 %. Aika usein kyttään noita alennuksia ;-)

Poika oli leikannut nurmikon. Minä puuhastelin illalla pihanraivausta. Sai muutaman pitkän laudan pihavaraston orrelle. Hitaasti hyvää tulee...

Päivän onnistumiset:

  1. Leipä onnistui hyvin
  2. Lapseni tapasivat isänsä
  3. Ruoho on leikattu