Poika lähti aamulla ennen heräämistäni töihinsä. Minä olin Messukylässä yhdentoista jälkeen. Siellä alkoi hirmuinen ukkosmyräkkä ja vettä satoi kaatamalla. Hommat ihan OK ja sitten matkasin Vuorekseen.

Matkalla poikkesin ABC:lle ja ostin Hesestä kanasalaatin. Vuoreksessa oli tarjolla tuoremehua ja mukavat juttelut. Perhe lähti asioilleen ja sain olla heidän koirien seurassa. Hommat meni rutiinilla.

Kotipihassa juttelin naapurin miehen kanssa kaikenlaista. Sain häneltä hyvän ja halvan mainosvinkin. Sitten aloin tekemään mokkapaloja eli Ullan torttua. Kaikki sujui muuten hyvin, mutta torttu kärähti. Ohjeessa oli paistolämpötila 250 astetta ja mitään aikaa ei sanottu. Tutkailin paistosta eikä se näyttänyt vielä valmiilta puolen tunnin jälkeenkään. Otin sen sitten pois uunista ja koko pohja oli pikimustaa. Roskiin meni.

Tein pikasiivouksen ja kävin nopeasti kaupassa. Ostin keksejä ja kahdenlaista kastiketta jäätelölle. Tyttären, hänen poikakaverinsa ja poikani kanssa sitten kahviteltiin sipulipiirakan ja jäätelön kera. Ihana koiruuskin meillä vieraili ja kissa oli sitten piilossa.

Päivän onnistumiset:

  1. Hyvä ja rento työpäivä
  2. Kivat kahvittelut illalla
  3. Nyt alkoi taas kesäloma