Nukuin huonosti, koska pelkäsin että myöhästyn työmaaltani. Herätys oli kymmeneltä ja töissä olin kahdeltatoista. Pari tuntia kului töissä ja sitten tunti asiakkaan kanssa kahvitellessa. Kahvin kera oli sämpylöitä ja karjalanpiirakoita juuston ja kinkkuleikkeen kera. Vielä makeaa juustokakkua. Ihan maha piukeena lähdin kotimatkalle ;-)

Poikkesin apteekkiin ja ostin itselleni verenpainelääkkeen sekä Primaspanin. Kotona raivasin: vein neljä kassillista jätepaperia kierrätykseen. Lisäksi metallit, lasit ja pahvit. Samalla ehdin juttelemaan naapurin kanssa. Heillä on iso urakka menossa, kun talon ympärille asennetaan salaojat.

Illalla tein Peppi Pitkätossun voimavuokaa. Tuunasin ohjetta lisäämällä siihen reilusti valkosipulia ja Sriracha -chilikastiketta. Poika söi sitä innolla, kun oli raukka todella nälissään. Eli toinen vuoka on jo syöty ja toinen on jäähtymässä.

voimavuoka14-normal.jpg

Huomenna on tapaaminen Linnainmaan Citymarketilla. Vaihdan yhden lautapelin kahteen Juhla Mokka pakettiin. Liityin keväällä facebookissa annetaan / vaihdetaan / lahjoitetaan ryhmään ja sen jälkeen ei ole tarvinnut itse kahvia ostaa. Ryhmässä ei käytetä rahaa, vaan vaihto onnistuu esim suklaaseen, kissanruokaan, kahviin, vessapaperiin jne. Kahviin olen jo vaihtanut mm wokkipannun, leivonta-alustan ja voimapallon.

Päivän onnistumiset:

  1. Kiva työkohde ja kahvittelut
  2. Voimavuokaa valmiina
  3. Lääkkeet on haettu