Herätys oli jo kahdeksalta. Poika oli lähtenyt töihinsä jo ennen viittä ja sai matkata polkupyörällä. Minä olin Nattarissa kymmeneltä ja kaksi ihanaa koiraa oli vastassa. Toiselle niistä oli tehty joku operaatio, koska sillä oli nyt "pönttö" päässä. Hommat OK ja sitten pääsin kotiin syömään eilistä herkkuruokaa.

Toinen työmaa oli keskustassa. Sain autoni taas kerrostalon autokatokseen, kun asiakkaani oli siirtänyt oman autonsa siitä pois. Mukavaa kun ei tarvitse maksaa keskustan suuria parkkimaksuja. Hommien jälkeen poikkesin kotimatkalla Lidlissä ruokaostoksilla. Kotona poika oli keittänyt kahvit valmiiksi.

Illalla tein stroganovia ja keitin riisiä. Lihakastikkeeseen tuli naudan sisäpaistin lisäksi sipulia, herkkusieniä, cremefraichea, sinappia ja tomaattipyrettä. Mausteena valkosipulia, chiliä ja mustapippuria. Taas sekoitin kastikkeen riisin sekaan ja näin sitä on helppo ottaa valmiina lautaselle. Poika sitä jo tuossa maistelee ;-)

Vielä illalla kävin pojan kanssa ruokakaupassa. Siskoni tulee ehkä huomenna miehensä kanssa meille kylään. Ja toivottavasti tulevatkin! Ostin nimittäin ainekset vohveleihin hillon ja kermavaahdon kera. Ja ainekset lohi-munakasrullaan. Samalla tuli ostettua myös siskonmakkarasopan tarpeet. Eli viikonloppuna kokkailua ja se on kivaa!

Päivän onnistumiset:

  1. Maukasta kotiruokaa valmiina
  2. Jääkaappi pursuaa ruokatarvikkeita
  3. Mukava päivä takana ja toinen edessä