Jopa tässä viikko vierähti ja jäi kaikki kuulumiset laittamatta. Sorry!

Maanantai:
Olin vakiasiakkaan luona ja juteltiin mukavia. Hommat ihan OK. Käväisin kotona syömässä ja sitten uuteen kohteeseen. Siellä parin tunnin hommat sujui hyvin ja mukavat jutustelut tietysti.
Tiistai:
Olin Ylöjärvellä ja setvin asiakkaan papereita. Oli mielissään kun löytyi yksi maksamaton lasku. Käytiin myös tarkastamassa kellarivarasto. Juotiin hyvät kahvit Runebergin torttujen kera. Niitä torttuja sain myös kotiinvietäväksi. Poika söi yhden tortun. Sitten kaverini soitti ja pyysi syömään borssikeittoa. Kyllä oli hyvää! Vein kaverilleni Runebergin torttuja tuliaisiksi ja taas oli kahvittelua.
Keskiviikko:
Olin energiahoidossa. Se kesti tunnin ja suuren osaa aikaa nukuin. Olo oli oikein mukava hoidon jälkeen. Menen sinne vielä helmikuussa. Vein autoni huoltoon Lielahteen. Menin aikaani kuluttamaan Prismaan ja kuljin neuvottua oikoreittiä. Reitti oli aika mäkinen ja liukas. Menomatkalla kaaduin ja tulomatkalla en päässyt ylämäkeä eteenpäin kuin konttaamalla. Olipa seikkailu! Illalla olin vielä tanssikurssilla. Tanssittiin foksia ;-)
Torstai:
Kaksi vakipaikkaa ja molemmissa hommat OK. Molemmat saivat laskun. Ruokakaupassa piipahdus ja kotona tein mausteista makkarasoppaa.
Perjantai:
Aamulla oli niin kovasti pakkasta että tein työmatkani kävellen. Matkaa oli alle kilometri. Ihanat koirat vastassa. Kotona kävin syömässä ja laitoin autoni lämmitykseen. Ehti lämmetä alle tunnin ja ajo olikin aika raskasta. Seuraavassa kohteessa sain autoni asiakkaan autopaikalle katokseen. Siellä oli vapaana auton lämppärinjohto. Asensin sen autooni ja näin auto sai lämpöä pari tuntia ;-) Asiakas sai asiasta infoa ja oli ihan tyytyväinen ratkaisuuni.
Lauantai:
Olin likkakavereideni kanssa Tampereen Taidemuseossa ja sitten syötiin Katmandussa. Meitä on kolme likkakaveria ja tapaamme kuukausittain. Jokainen keksii vuorollaan jonkun tapahtuman missä tavataan. 2014 on ollut teatteri, taidenäyttely ja syöminen. Seuraavaksi mennään yhdessä elokuviin ja kahville. Minulla on maaliskuussa keksimisvuoro ;-) Kaverini haki minut kotoa ja pääsin osan matkaa takaisin kotiin. Kotimatkalla poikkesimme tyttäreni uudessa asunnossa. Valittiin yhdessä keittiöön materiaaleja ja päätettiin että vessan kaakelit kannattaa maalata. Tyttären kyydillä sitten kotiin. Katseltiin yhdessä Putousta ja poika oli katsomassa myös. Kissa kiehnäsi jaloissa.
Viikon onnistumiset:

1. Ihanat ja mukavat asiakkaat
2. Tanssikurssilla oli kivaa

3. Likkakavereiden kanssa mukava tapaaminen