Maanantaina olin vakipaikassa ja siellä kaikki OK. Asiakas nukkui sohvalla koko käyntini ajan ;-) Sitten kävin kotona kääntymässä, mutta ehdin sentään tekemään ja syömään makkaramunakkaan. Sitten hierojalle Pirkkalaan. Nyt ei sattunut niin paljon kuin viimeksi. Pikaiset kahvit Pirkkalan Cittarissa ja kohti Kissanmaata.

Siellä oli toinen vakiasiakas ja oikein mukava. Vanhuutta ja sairautta on, mutta tämä henkilö oikein pursuaa iloa ja positiivisuutta. Oli taas mukavat juttelut.

Illalla tein vispipuuroa ja makaronipataa. Molempia tuli aika hehtoannokset, eli nyt ruokaa riittää muutamaksi päiväksi.

vispipuuro13-normal.jpg

Nyt tiistaina olin aamupäivällä kampaajalla: leikkaus ja väri. Kylän juorut ja kuulumiset päivitetty ;-) Kotona söin eilistä pataa ja lähdin sitten Kaukajärvelle vakipaikkaan. Siellä kahvit wiinereiden kera. Hommat OK. Asiakas suunnittelee asunnon myyntiä ja minä lupasin auttaa muutossa.

Pieni myrsky on nyt päällä. Pojan pyörä oli kaatunut ja puupinon pressu oli osittain auennut. Siinä meidän myrskyvahingot ;-)

Päivän onnistumiset:

  1. Asiakkaat ovat mukavia
  2. Uusi kampaus ja väri
  3. Myrsky on laantumassa