Tänään oli yksi työkohde ja tietysti taas pullakahvit. Vaihdettiin kuulumiset ja toivoteltiin hyvät uudet vuodet. Kotimatkalla kävin vielä ruokakaupassa hakemassa täydennyksiä.

Tein illalla kalasoppaa. Se paras kalamauste oli loppunut, mutta maustoin keittoa musta- ja valkopippurilla, chilillä, laakerinlehdillä, valkosipulilla ja sitruunalla. Yksi kalaliemikuutiokin löytyi. Hyvää siitä tuli ja nyt sitä on valmiina noin 3,5 litraa. Kalaa keittoon tuli 700 grammaa, paljon perunoita, sipulia, keittojuureksia, purjoa, tilliä ja tietysti kermaa. Ja nokare voita!

kalasoppaa13-normal.jpg

Tonnikalasalaattia ja savulohipiirakkaa teen vasta huomenna ;-)

Ilta on sujunut kotona aika rauhallisesti. Naapurit ovat ampuneet raketteja. Leopold halusi käydä ulkona ja sinne pääsikin pojan sylissä. Olen piilottanut autoni avaimet ja siitä pojalle infosin. Hänen kaverinsa oli jo seitsemän maissa kysellyt kyytiä kaupunkiin. Poika ei ollut lähtenyt kuskaamaan, koska pelit oli kesken ;-) Nyt ei sitten tarvitse lähteä yölläkään kuskiksi. Viime uutena vuonna oli kuskina ja sai "palkkaa" viisi euroa.

Oikein Hyvää Uutta Vuotta teille kaikille!

Päivän onnistumiset:

  1. Taas kiva työpäivä, vaikkakin lyhyt
  2. Hyvää ruokaa tehty
  3. Kotona on hyvä olla