Maanantaina olin kahdessa kohteessa. Ensimmäisessä tuli taas auton takapenkit täyteen kierrätystavaraa. Asiakas oli sullonut vaatehuoneensa täyteen muovipusseja ja kasseja. Lisäksi löytyi mittava määrä erikokoisia pahvilaatikoita. Pahvit vein asiakkaan kanssa yhdessä kierrätykseen ja muovit kotimatkalla keräykseen. Kävaisin kotona syömässä ja sitten seuraavaan kohteeseen. Siellä juteltiin kuulumiset ja naurettiin. Kierrätykseen lähti pullot, jätepaperit ja pahvit. Kotona olin vasta yhdeksän maissa.

Tänään tiistaina olin Kissanmaalla vakiasiakkaan luona. Jutteluun meni enemmän aikaa kuin työntekoon, mutta juuri se oli asiakkaalle tärkeää. Asiakas on aina oikeassa! Toivoteltiin hyvät jatkot puolin ja toisin. Kiitokset tuli vielä päälle! Kotona tein lihapullamunakkaan ja join kiireisesti kahvit.

Sitten Kangasalle. Asiakas jo siellä odotteli, olin kyllä hyvin aikataulussa. Neljän tunnin homma sujui nopeasti. Kotimatkalla Prisman kautta ruokaostokset. Illalla suihkuun ja hieman raivausta kotona. Meille tulee huomenna siivoojat ;-)

Päivän onnistumiset:

  1. Ihania asiakkaita vaan riittää
  2. Jääkaappi pursuaa ruokatarvikkeita
  3. Huomenna tulee siivoojat