Näköjään jo tullut tavaksi nämä kolmen päivän jutut. Muutaman kerran olen kyllä ollut julkaisemassa, mutta Vuodatus on tökkinyt ja juttu on siirtynyt. Nykyään tulee usein ilmoitus ettei julkaisu onnistunut ja tallennan luonnoksen. Sitten se julkaisu onnistuukin ja saan poistella luonnoksia. Käykö teille myös niin?

Tiistaina oli vapaapäivä. Kävin koiralenkillä, sain kampaajalta uuden pään. Ruuaksi tein ison kattilallisen kasvissosekeittoa. Perunaa, porkkanaa, sipulia ja purjoa. Mausteena kukkochiliä, valkosipulia, mustapippuria, paahdettua paprikaa, suolaa ja yrttiseosta. Vielä purkki tuorejuustoa sekaan. Nam!

Keskiviikkona olin Lukonmäessä ja Lempäälässä. Hommat ihan OK. Ekassa paikassa paikalla ihan koira ja toisessa paikassa juotiin asiakkaan kanssa leivoskahvit juttelun kera. Illalla kävin vielä asiakkaani kissoja hoitamassa: vessat, vedet ja ruuat. Ja vähän leikkimistäkin.

Tänään kaksi vakipaikkaa. Toisessa tarjottiin maistiaisia irakilaisesta ruuasta. Viininlehtikääryleitä ja täytettyjä sipuleita. Todella hyviä. Suoraan töistä sitten likkakaveriden kanssa ravintolaan syömään. Kyllä nyt on tyrni olo kun söin lankkupihvin.

lankkupihvi15.jpg

Huomenna menen osteopaatin vastaanotolle. Selkä oireilee välillä. Nyt se tietysti tuli hyvään kuntoon heti kun sain varattua ajan osteopaatille. Viimeksi olen käynyt tällä osteopaatilla kymmenen vuotta ja kymmenen kiloa sitten. Aika noloa olla alusvaatteisillaan siinä hoitopöydällä veivattavana.

Päivän onnistumiset:

  1. Mukava työviikko takana
  2. Hyvää ruokaa syöty
  3. Kampaajalla käynti