En tiedä mikä taas mättää. Viimeksi kirjoitin tänne tiistaina ja nyt on jo lauantai. No, laitetaanpa neljän päivän jutut julki ;-)

Keskiviikkona olin vakipaikassa Lukonmäessä ja siellä oli vastassa ihana koiruus. Hommat ihan OK. Sitten uuden asiakkaan luokse Multisiltaan. Ehdin syömään autossa evääni: kinkkukiusausta ruokatermarista. Uusi asiakas oli 95-vuotias ja alkuun hyvin puhumaton. Meni aikaa kun etsin tarvikkeita ja onneksi asiakkaan tytär tuli käymään. Juotiin sitten yhdessä hyvät pullakahvit. Koukkasin äkkiä kodin kautta ja lähdin tanssikurssille. Siellä oli taas kivaa! Kaverini ei lähtenyt mukaan, koska oli kipeänä.

Torstaina kaksi vakipaikkaa: Messukylä ja Vuores. Molemmat meni rutiinilla kissojen ja koiran kera. Illalla lähdin vielä tyttären muuttoa aavustamaan. Vein autollani kaksi kuormaa uuteen kotiin. Pakkasin kukat hyvin, koska pakkasta oli aika reilusti. Tytär oli väsynyt muutosta ja saimme riidanpoikasen kehiteltyä. Poikani oli ollut muutossa myös apuna ja illalla yhdeksän jälkeen matkasimme kotiin.

Perjantai oli vapaapäivä. Tytär soitti iltapäivällä ja kyseli avukseen. Tietysti menin. Nyt hommat sujui sopuisasti. Vietiin vihon viimeiset tavarat vanhasta asunnosta uuteen. Pyyhittiin pölyjä ja laitettiin tavaroita paikoilleen. Kotona olin ennen kymmentä.

Tänään lauantaina olin taas muuttoapuna. Vein tyttärelleni imurini lainaksi, toki ensin imuroin täällä kotona. Ja tein lumityöt. Poika oli jo aamutuimaan ollut töissä. Kävi sitten kotona pitämässä taukoa ja nukkui pari tuntia. Sitten kiekkoporukkaa viemään Tikkakoskelle. Palaa kotiin yöllä. Tyttären luona taas järjestelyä ja pölyjenpyyhintää. Remontista on tullut hienoista pölyä kaikkialle. Homma jatkuu huomenna ;-)

muutoavaan14-normal.jpg

Päivien onnistumiset:

  1. Tyttären muutto on loppusuoralla
  2. Työviikko on ollut mukava
  3. Huomennakin saa nukkua pitkään