Keitin aamulla riisipuuroa. Sitä sitten pojan kanssa syötiin ja jätettiin yksi annos tyttärelle myös. Hän saapui bussilla ja toi mukanaan lahjoja. Lahjoja meillä oli kyllä minimaalisesti ja nekin olivat ihan tarveostoksia. Poika sai uuden repun (vanha oli jo hajoomispisteessä) ja pitkät kalsarit. Tytär sai elokuvalippuja ja kaksi CD:tä venäjän opiskeluun. Minä sain herkkukorin jossa oli keksejä, sinappia, oliiviöljyä, pastaa, suklaata, kahvia, pastakastiketta ja erilaisia hilloja. Sain myös paketin erilaisia juustoja. Lisäksi meille kaikille oli Veikkauksen arpapaketit. Tytär ei voittanut mitään, mutta minä ja poikani voitimme molemmat 10 euroa.

Syötiin jouluruokia ja keitettiin kahvia. Lapset kävivät saunassa, mutta minä en. Lämminvesivaraajamme temppuili ja oli uhkana etten saa suihkussa lämmintä vettä. En ottanut riskiä kylmästä suihkusta ;-)

Suoritimme arvonnan työtehtävistä ja arpalipukkeissa luki sauna, vessa ja kahvi. Minä voitin! Sain meinaan kahviarvan, joka määräsi minut keittämään kahvit. Poika sai laittaa saunan lämpiämään ja tytär sai siivota kissanvessan.

Illalla tytär pääsi kavereidensa kyydillä keskustaan. Laitettiin heillekin paketti: olutta, suklaata ja punasipulihilloketta. Lisäksi kymppi kyytirahaa.

kukkajoulu14.jpg

Täytyy kyllä todeta että oli mukava jouluaatto. Kuvassa on asiakkaaltani saatu kukka. Se on nyt sijoitettu eteiseen kenkäkaapin päälle, suljetun oven taakse. Kukka nimittäin kiinnostaa kissaamme todella valtavasti ;-)

Päivän onnistumiset:

  1. Hyvää ruokaa syöty
  2. Mukavaa yhdessäoloa
  3. Rauhaisa Joulu