Aivan kauhea niska- ja hartiakipu tänään. Hoitona on ollut jäävoide ja kaurapussi. Ja venyttelyt. Pakko saada toimintakunto maanantaiksi että pääsen hommiin.

Poika oli jo aamulla työmaallaan ja sitten odottamassa porukkaa kyytiin Kaukajärvellä. Ketään ei tullut paikalle ja parin puhelun jälkeen tuli tieto että työnantaja oli antanut väärän työmääräyksen. Poika tuli kotiin ja nukkui tunnin verran. Lähti sitten hakemaan asiakkaita klo 12.45 noutoon, joka oli se oikea ajankohta.

Minä katselin taas päivällä tallenteita. Iltapäivällä tein pitsaa. Pitsan päälle tuli sitä mitä kaapista löytyi. Tonnikalaa, puna- ja keltasipulia, tomaatteja ja juustoraastetta. Tietysti myös pitsamaustetta ja tomaattipyrettä. Uuni ei lämmennyt kunnolla ja pohja paistui liian rapeaksi. Mutta eiköhän tuo tule syödyksi.

Illalla kävi kaverini kylässä. Matkasi meille potkukelkalla. Ei ollut kuulemma hyvä keli: potkukelkka tökkäili hiekkaan. Kerroin että keittiön telkkarini on ollut pois käytöstä kuukausia. Katsottiin yhdessä liittimet ja kiristeltiin seinässä oleva pistorasia. Ja siinä oleva antenniliitäntä. Kolmen testauksen jälkeen telkkari alkoikin toimimaan. Ihana juttu! Taas voin katsella ja kuunnella telkkaria samalla kun touhuan keittiössä.

Päivän onnistumiset:

  1. Pitsaa valmiina pellillinen
  2. Keittiön telkkari toimii taas
  3. Hartiasärky paranemassa