Taas on ollut kiirettä. Ja väsymistä myös. Oikein odotan joululomaa ja nukkumista.

Tiistaina heti aamusta soitti asiakas ja perui sovitun homman. Oli kuulemma kipeä. Piti sitten keksiä työkokeilijalleni korvaava työkeikka. Kun en muutakaan keksinyt, niin pyysin hänet kotiini ;-) Sitä ennen ehdin käymään joululounaalla Villa Hakkarissa Lempäälässä. Kyllä oli hyvää ruokaa ja seurakin oli OK.
Klo 17.00 saapui järjestelijä ja pääsi heti keittiön kaappien kimppuun. Ihmetteli kuinka monta paistinpannua minulla on. Olen kyllä kova kokkaamaan... No, laitoin kaksi paistinpannua nettiin tarjolle ja ne meni heti. Harjoittelijani mies tuli hakemaan rouvaansa ja me juotiin yhdessä kahvit joulutorttujen kera.

Keskiviikkona olin kolmessa työkohteessa. Ekassa hommat OK ja pelkkä perheen koira paikalla. Sitten ajelin Lempäälään ja siellä oli tavalliset hommat ja kahvittelut. Lempäälästä Kissanmaalle. Siellä syötiin jäätelöä ja juteltiin mukavia. Tein kyllä töitäkin ;-)

Tänään olin ensin Messukylässä kissojen luona ja sitten Vuorekseen koirien luokse. Vuoreksesta sain joululahjaksi suklaarasian ja ihanan kortin. Vuoreksesta Kalevaan. Siellä tiskasin kaikki likaiset astiat, puhdistin hellan, imuroin ja moppasin. Lisäksi juttelua.

Huomenna on aikainen herätys ja täysi työpäivä kahdessa kohteessa. Huh, huh!

Päivän onnistumiset:

  1. Keittiön kaappeja raivattu
  2. Eka joululahja saatu
  3. Mukavat työkohteet