Eilen olikin aika säpinää. Työpäivä ihan OK. Olin Hervannassa ja raivasin keittiötä kolme tuntia. Hyvää jälkeä tuli ja homma jatkuu makuuhuoneen raivauksella perjantaina.

Tytär soitti ja sovittiin että nappaan hänet mukaani kotimatkalla. Hän paistoin ihania rahkalettuja ja sitten tietysti keitettiin kahvit. Huomasin netistä hyvän tarjouksen säilytyslokerikosta. Tämä tuote sitten haettiin. Olipa hommaa saada lokerikko autooni. Illalla oli hommaa kun vaihtelimme hyllyjen paikkoja ja tyhjensimme niitä. Poika tuli illalla kotiin ja sai sitten lähteä kyyditsemään siskoaan kaupunkiin.

Tänään olin Lukonmäessä ja siellä oli paikalla vain perheen koira. Oli ihan innoissaan kun tulin paikalle. Juttelua ja rapsuttelua töiden ohessa. Sitten ajelin Lempäälään. Siellä kahvit wiinereiden kera. Jatkoin matkaa Toijalaan kaverini luokse. Siellä kahvit mustikkapiirakan ja kinkkupasteijoiden kera. Nam!

Illalla hain pojan hänen työmaaltaan. Ja aamulla oli myös saanut minulta kuljetuksen töihinsä. Lellikki ;-) Illalla tein kaksi vuokaa kinkkukiusausta. Lisäsin niihin kasvissuikaleita, jotta ruoka olisi terveellisempää. Kerman kera ;-)

Päivän onnistumiset:

  1. Töissä on ollut kivaa
  2. Rahkaletut on parempia kuin tavalliset letut
  3. Taas on kotiruokaa valmiina