Aamu oli aika nihkeä. Heräsin vasta klo 9.30 ja kymmeneltä piti olla jo työmaalla. Ehdin hyvin, kun en lukenut kokonaan Aamulehteä enkä syönyt aamupalaa. Otin evääksi kaksi leipää ja vesipullon. Unohdin työmaaradion kotiin, joten oli aika hiljaista ja tylsää töissä.

Käväisin kotona syömässä ja sitten kiirehdin TAKK:lle. Koulutuksessa oli asiaa markkinoinnista. Ehdin kuuntelemaan asiaa reilun tunnin. Vaikka olin syönyt kotona, niin nälkä korvensi edelleen mahassa. Menin Ikeaan syömään. Siellä olikin jouluateria tarjolla alle kympillä. Tosi hyvää kinkkua, lohta, laatikoita, rosollia jne.

Tytär soitti että tarvitsisi vara-avaimen joka oli minulla. Oli jättänyt avaimen kotiinsa suljetun oven taakse. Vein avaimen tyttären työpaikalle. Samalla sain infoa että tytär oli ostanut uuden asunnon. Eli taas on muuttotalkoot edessä, kääk! Luultavasti vasta tammikuulla ;-)

Poika meni nukkumaan kymmenen jälkeen. Oli sitten valvonutkin koko viime yön pelatessaan. Minulla on huomenna kaksi työmaata ja herätys on klo 10.00.

Päivän onnistumiset:

  1. Työt tuli tehtyä vaikka aamu oli nihkeä
  2. Hyvä jouluateria Ikeassa
  3. Tytär sai haluamansa asunnon