Juhannuspäivä eli eilinen oli mukava päivä. Sain nukkua pitkään ja sitten aloitin ruuanlaiton. Laitoin uudet perunat ja porkkanat höyrykeittimeen valmistumaan. Tein tilli-ruohosipulikastikkeen helposti: kaksi purkkia kermaviiliä + kaksi pussia tilli-ruohosipulidippiainetta. Sekaan yksi puristettu valkosipuli. Varasin esille myös kylmäsavulohta ja silliherkkua. Kyllä ruuat kelpasivat! Jälkkärinä oli paistettua banaania jäätelön kera.
Illalla vielä grillattiin maissia, makkaraa ja banaania. Banaani pitkittäin halkaistuna ja siihen vielä suklaata, niin grillattuna nam. Kahvia kului ainakin kolme pannullista. Vävykokelas hakkasi kirveellä omenapuupöllit haloiksi ja samaan touhuun vielä uudisti yritykseni nettisivut. Harasoo!

Tänään sain taas nukkua pitkään. Keitin teetä ja söin aamupalan. Oli kummallista kun ei ollut Aamulehteä käsillä. Iltapäivällä lämmitin saunan. Ensin saunoin minä ja sitten poika.

Saunan jälkeen lähdin katselemaan kodinkoneita. Sain sentään uuden hellan ostettua Prismasta. Hella tulee meille tiistaina.

Päivän onnistumiset:

  1. Mukava juhannuspäivä
  2. Uudet nettisivut
  3. Sauna