Heräsin ennen yhdeksää, koska työt alkoivat klo 10.00. Laitoin kahvia ja leipiä. Remppamiehen kanssa sitten aamupala. Minä lähdin Nattariin koirien luokse ja remonttimies jatkoi hommiaan. Poika oli lähtenyt hommiinsa jo aamutuimaan pyörällä.

Tulin kotiin yhden maissa ja taas keitin kahvit. Kotona tuoksui aika väkevästi maali tai sen ohenne. Ikkunoita avattiin ja tuuletusta laitettiin päälle. Silti vielä illalla oli kova käry. Lähdin hommiini keskustaan. Asiakas oli unohtanut minulle käteismaksun ja minä unohdin tuoda kuitin. Eli hommat meni tasan. Sovittiin että seuraavalla kerralla asiat hoituu. Hommat OK ja sitten menin ostamaan teatteriliput. Huomenna siskon kanssa katsomaan Rocco Montanaa.

Poika tuli kotiin illalla ja onneksi minulla oli pannaria valmiina. Mitä enemmän poika söi pannukakkua, niin sitä paremmalle tuulelle tuli. Kävin vielä ruokakaupassa ja varasin pojalle hyvät aamutarpeet. Itse nukun huomenna pitkään. Kännykkä äänettömälle, tosin täytyy laittaa herätys klo 9.00 pillereitä varten.

Päivän onnistumiset:
 

  1. Remppa edistyy
  2. Kivat hommat tänään
  3. Huomenna saa nukkua pitkään