Kaksi työkohdetta tänään ja molemmissa kissa / kissat vastassa. Ensin Messukylään ja siellä kaksi tuttua kissaa. Toinen tuli eteiseen vastaan ja toinen nukkui saunassa. Molempia morjestelin ja silittelin. Töiden jälkeen kävin syömässä Munkkimiehissä. Taas olin ainoa naisasiakas ;-)

Sitten ajelin Lielahteen ja siellä oli vastassa mukava kissa. Nukkui nojatuolissa, eikä edes tullut minua tervehtimään ;-) Kyllä se sitten myöhemmin aktivoitui. Hommat ihan OK. Ennen lähtöäni paikalle tuli perheen rouva ja poika.

Ajelin kiireellä kohti Kaukajärveä neljän ruuhkassa Söin samalla eväitä. Olin jalkahoidossa ihan sovittuun aikaan. Olipa ihana hoito ja jalat ovat nyt kuin pumpulia. Kotimatkalla poikkesin vielä Siwaan. Ostin kalasopan aineksia ja muistin että pakkasessa on lohta. Taidan tehdä sopan lauantaina.

Illalla tein riisipuuroa (maito oli jäämässä vanhaksi) ja poika söi sitä innolla. Pojalla on huomenna verikuljetuksia. Annoin hänelle parhaimman herätyskellon ja pyysin asentamaan sen sitten minulle herättämään myöhemmin. Pikkukello on kadoksissa.

Päivän onnistumiset:

  1. Ihana jalkahoito
  2. Riisipuuro maistuu
  3. Kalasopan ainekset valmiina