Nukuin huonosti ja näin unta siitä että nukuin huonosti. Tuplasti siis huonot unet ;-) Poika valvoi taas koko yön ja hänen hihkumisiin minä välillä heräsinkin. Tänään keskustelimme asiasta ja poika menikin nyt nukkumaan jo kymmenen maissa. Kehotin häntä soittamaan huomenna työpaikalle ja kyselemään hommia. Nyt on töissä ollut viikon tauko. Soitin aamulla Teboilille ja sain varattua ajan renkaidenvaihtoon torstaiksi.

No, heräsin sitten yhdeksän jälkeen ja hommissa olin klo 12.00. Mukava tuttu paikka ja sain pestä ikkunoita. Helpot ikkunat eikä yhtään kiipeilyä. Asiakas oli purkanut verhot ja tavarat pois ikkunoiden edestä. Vaihdettiin kuulumiset ja kerrottiin vitsejä. Sitten vielä kahvit omenatortun kera.

Käväisin kotona syömässä eilistä keittoa ja sitten lähdin keskustaan. Raivasimme asiakkaan kanssa yhdessä kellarivarastoa. Puolikas jätesäkki täyttyi vaatteista. Lisäksi sain kassillisen tyhjiä pulloja matkaani. Homma jatkuu perjantaina. Tein myös pikasiivouksen. Niin, mekin kerroimme toisillemme vitsejä. Voihan vitsi! Kotimatka taas ruokakaupan kautta.

Päivän onnistumiset:

  1. Kivat asiakkaat taas
  2. Renkaidenvaihtoon varattu aika
  3. Poika jo nukkuu