Voihan kökkö! Enää en ole niin tarkka kuin vuosia sitten: kunnia-asia oli päivittää blogi ihan jokainen päivä. Nyt sitten on lipsumisia kuten nytkin. Sorry!

No, sunnuntai sujui iltapäivään ihan lekotellen. Sitten lähdin kummityttöni synttäreille ja nappasin matkalla tyttäreni mukaan. Lahjaksi vein herkkukorin ja ostin vielä matkalla kukkia. Oikein mukavat synttärit ja hyvät tarjottavat.

Tänään soitin sydänkeskukseen ja kyselin operaationi lisätietoja. Oikein mukava sairaanhoitaja vastaili moniin kysymyksiini. Rauhoittavaa lääkettä ei anneta, koska se häiritsee toimenpidettä. Toimenpiteen jälkeen voidaan antaa, mutta kuka sitä sitten enää tarvitsee? Katetria ei välttämättä laiteta, jollei lääkäri sitä erikseen määrää. Jos yskittää, niin siitä pitää mainita lääkärille. Mutta eihän yskänkohtausta aina tiedä etukäteen? Huh ja huh. Torstaina kuitenkin menen kaikkien näiden pelkojen kanssa sairaalaan. Saa peukuttaa ;-)

Tänään oli lyhyt työpäivä, mutta huomenna ja keskiviikkona sitten piiitkääät päivät. Yrittäjä saa tehdä sairaslomankin sisään. Huomenna on myös erään järjestön hallituksen kokous edustussaunalla. Ainakin hyvää ruokaa tiedossa ;-)

Päivien onnistumiset:

  1. Mukavat synttärit vietetty
  2. Sydänoperaatioon saatu lisätietoja
  3. Huomenna ostan hyvän kirjan kaverikseni sairaalaan