Keskiviikkona oli sitten pakollinen vapaapäivä Se sujui laiskotellen, mutta illalla olin tanssikurssilla ja kyyditsin kaverini mennen ja tullen. Tango oli mukavaa tanssia. Illalla latasin tiskikoneen täyteen ja sitten se ei saanutkaan vettä. Aukaisin hanan ja ihmettelin että kyllä aukesi helposti. Yleensä se jumittaa. Eipä se auennut, vaan pyörähti pois jengoiltaan. Meni rikki ja sitten likaiset tiskit jäi koneeseen.

Torstaina yritin tavoitella putkimiehiä, mutta tuloksetta. Laitoin facebookkiin kyselyn ja sain pari vastausta. Päivällä hommat ihan OK ja ehdin vielä syömään Munkkimiehiin. Illalla oli kokoontuminen, eli me tampereen murreryhmän porukat nähtiin toisemme ravintolassa. Katseltiin valokuvia ja sitten oli tietokilpailu. Oli kivaa!

Nyt perjantaina oli yksi vakipaikka ja siellä ihanat koirat vastassa. Kyllä taas sai jutella ja silitellä. Koukkasin kodin kautta ja sitten hierojalle. Teki taas gutaa! Pojalla on ollut nyt hyvin hommia. Lähti nyt taas töihinsä ja palaa vasta aamuyöllä kotiin.

Päivän onnistumiset:

  1. Sain tavoitettua putkimiehen
  2. Murreryhmä on todella mukava
  3. Hieronta auttaa