Eilen olin heti aamusta kampaajalla. Nyt on hiuksissa kolmea väriä raitojen ansiosta. Lyhennystäkin tuli ihan sopivasti. Kyllä tällä päällä pärjää aikas pitkälle. Kampaajan jälkeen poikkesin kotona ja paistoin kalapuikkoja. Niitä pojan kanssa syötiin nälkäämme. Poika lähti töihinsä ja minä myös.

Kaukajärvellä pakkasin asiakkaani muuttotavaroita. Juotiin kahvit ja tarjolla oli kääretorttua. Töistä kiirehdin hierojalle. Kyllä oli taas kivuliasta. Seuraava aika sovittiin kolmen viikon päähän. Hieronnan jälkeen kävin vohvelikahvilassa ja kotimatkalla nappasin poikani kyytiin. Käytiin yhdessä tankkaamassa auto ja sitten vielä ruokakaupassa. Poika maksoi molemmat ostokset ;-)

Tänään olin vakipaikassa Lukonmäessä. Hommat ihan OK. Ulkoilutin koiran, koska sitä pyydettiin muistilapulla. Koira ei tehnyt ulkona mitään muuta kuin ruohonsyöntiä. Yhdet kakat löytyi sisältä, eli ulkoilu tuli liian myöhään. Käväisin Turtolan Cittarin Subissa ja söin leivän. Samalla sain lukea Iltasanomat ja Iltalehden.

Sitten matkasin Hervantaan. Sielläkin hommat OK. Matkasin kotiin ja siellä oli kahvit valmiina. Kahvit leivän ja Petriksen herkun kera. Illalla kävin vielä ruokakaupassa hakemassa aineksia Texas-piirakkaan. Unohdin ostaa uusia perunoita, eli huomenna taas kaupoille. Tein illalla jauhelihakiusausta ja poika söi sitä innolla.

Päivän onnistumiset:

  1. Jääkaappi on pullollaan ruokia ja tarvikkeita
  2. Mukavat työpäivät
  3. Kohta alkaa vapaat