Kaksi vakipaikka tänään: Messukylässä oli isäntä ja kissat paikalla. Lähtivät sitten mökille ja kissat saatiin kuljetuslaatikoihin aikas helposti. Lielahdessa oli vain kissa kotosalla ja sitä sai silitellä. Mukavia nämä eläintaloudet. Sitten tuli soitto yhdestä vakipaikastani. Perheen uusi rouva ilmoitti etteivät enää tarvitse palveluitani, kun hän on nyt kotona hoitovapaalla. Olivat kuulemma tosi tyytyväisiä palveluuni ja jatkossa voivat taas ottaa yhteyttä. Monta vuotta ehdin siellä käymään. Nyt tulee ikävä perheen koiria. Ja tietysti harmittaa että työt väheni.

Ajelin Lielahdesta siskoni luokse Kyrönlahteen Ylöjärvelle. Siellä oli tarjolla kahvia, kinkkupiirakkaa ja kääretorttua. Mukavat jutustelut ja kolme ihanaa koiraa. Niillä oli oikein kilpailu että kuka pääsee syliini. Siskoni ja hänen miehensä lähtivät sairaalaan katsomaan kolmatta lastenlastansa. Ajelimme peräkkäin Tampereelle.

Kotona innostuin taas raivaamaan yläkerran romuhuonetta. Kassillisen roskia sain aikaiseksi. Lisäksi pahveja lähti kierrätykseen ja samalla pussitin lahjoitustavaraa. Kissa oli ihan innoissaan kun oli äksöniä ja nuuskittavia juttuja.

Poika on ajellut tänään Hämeenkyröön ja takaisin. Tulee työmatkaltaan vasta yöllä ja on liikkeellä polkupyörällä. Huomenna saa nauttia taas vapaapäivästä.

Päivän onnistumiset:

  1. Mukavat työkohteet kissojen kera
  2. Synttäreillä hyvät tarjottavat ja juttelut
  3. Kotiraivaus etenee