Eilen aamulla poika mittasi kuumeen ja sitä oli noin 37 astetta. Lisäksi olo oli todella flunssainen. Soitti pomolleen ja kertoi tilanteen. Varamiestä ei kuulemma ollut kuljetushommaan, eli kehotettiin lähtemään töihin puolikuntoisena. Buranaa ja Finrexiä vaan evääksi. No, illalla kuumetta sitten oli jo 39 astetta ja hyvin horkkainen olo. Poika nukahti sohvalle, kun oli ensin saanut kuumaa mustaviinimarjamehua, hunajaa, kaurapuuroa ja buranan. Nukkui sitten kellon ympäri ja oli nyt aamulla pirteämpi.

Minulla oli eilen kaksi työmaata. Ensimmäiseen tuli kiitolinjan rekka tuomaan tavaraa. Asiakasta ei saatu kiinni puhelimella, joten minä kuittasin lähetyksen. Lisäksi avustin kuskia lastin purkamisessa. Kolme lavallista tavaraa saatiin kunnialla pihamaalle. Kävin kotona kahvilla ja lähdin toiselle työmaalle. Siellä hommat ihan OK.

Kattofirmasta soitettiin. Itse toimitusjohtaja oli käynyt katsomassa ongelmaa. Meillä oli kiistaa siitä mikä oli ongelman ydin. Minulle jopa huudettiin puhelimessa... Lopulta sovittiin että ongelma tullaan korjaamaan. Ajankohtaa ei kyllä päätetty.

Illalla kävin ruokakaupassa ja hain pojan työmaaltaan ja sitten alkoikin flunssapotilaan hoito.

Päivän onnistumiset:

  1. Kattofirma otti yhteyttä
  2. Viikonloppu alkoi
  3. Ruokaostokset tehty