Sunnuntaina menin poikani kanssa siivoamaan tyttäreni asuntoa. Piti olla vaan tunnin homma, mutta kyllä siellä sujui melkein kolme tuntia. Mutta kylläpä asunto oli sitten siisti ;-)
Maanantaina oli yksi työkohde ja se oli OK. Kävin lainakoirani kanssa lenkillä. Tiistaina taas yksi työkohde ja illalla oli erään yhdistyksen hallituksen kokous.

Keskiviikkona taas yksi työkohde OK. Illalla kävin tyttären asunnolla ja luovutin avaimet vuokralaisen äidille. Varoitin että vinttiovi menee lukkoon ja sieltä ei pääse pois. Eli ovenväliin kannattaa laittaa tuppo. Muutossa tyttäreni jäi sinne jumiin poikakaverinsa kanssa. Onneksi heillä oli puhelimet mukana ;-) Illalla oli erään yhdistyksen hallituksen kokous. Olin kotona vasta yhdeksän jälkeen.

Torstaina olikin sitten kolme työkohdetta. Sain ne hoideltua kunnolla. Kun olin Lielahdessa tyttäreni vuokralaisen äidiltä tuli puhelu: oli jäänyt jumiin vinttiin. Soitin tyttärelle, hän isännöitsijälle  ja hän hallituksen pj:lle. Sitten nainen pääsi vapauteen. Tarkistin vielä asian tekstarilla ;-) Perjantaina oli taas lainakoiran lenkitystä.

Lauantaina oli erään yhdistyksen hallituksen kokous. Saatiin monta asiaa eteenpäin. Sunnuntaina kävin Prismassa ja ostin uuden pyykkikoneen. Tarjouksena oli ilmainen kotiinkuljetus ja asennus. Vanhan koneen poisvienti 12 euroa.

Eilen kävin ostamassa pyykkikoneeseen turvakaukalon ja tulovesiletkun. Uusi kone saapuu meille torstaina. Jee!

Viikon onnistumiset:

  1. Tyttären vuokrausasia OK
  2. Mukavia työkohteita
  3. Uusi pyykkikone ostettu