Kuinkas tässä taas kävi näin? Nyt sitten neljän päivän postaukset:

Keskiviikkona olin koiralenkillä ja piti kävellä vain tunti. Mutta vanha oikoreitti oli tukittu, joten jouduimme palaamaan samoja jälkiä takaisin. Lenkki venyi puolitoistatuntiseksi. Koira oli niin väsynyt että lysähti lattialle ennekuin sain siltä valjaat pois. Illalla tein jauhelihahyrriä.

jhyrria15.jpg

Torstaina oli kaksi työmaata: Messukylä ja Lielahti. Molemmissa oltiin kotona ja sitten juteltiin mukavia. Kiva työpäivä. Illalla tein siskonmakkarasoppaa.

Perjantaina olin Nattarissa ja talo oli tyhjillään. Laitoin hälyt ja lisälukon päälle kun lähdin pois. Toinen työmaa Hämeenpuistossa ja siellä kaikki OK. Illalla tein personal trainerin ohjeiden mukaan kuusi jumppaliikettä kahtena sarjana. Ja venyttelyt päälle.

Tänään sain nukkua pitkään. Näin yöllä unta että näin unta. Aika outoa, vai mitä? Aamulla tein pekoni-munakuppeja ja ne oli hyviä kahvin kera. Katselin tallenteita ja illalla oli sauna. Poika lähteen nyt vielä työmaalleen näin alkuyöstä. Jos huomenna aikataulu sopii, niin menemme brunssille Hulluun Poroon. Ostin netistä alekupongin.

Päivän onnistumiset:

  1. Helteet loppuivat, jee
  2. Jumpattu on
  3. 3,5 tuntia koiralenkkejä tällä viikolla