Poika herätteli minua ennen kahdeksaa. Oli katsonut työaikansa väärin ja oli vain 20 minuuttia aikaa ehtiä työpisteeseen. No, pakkohan oli antaa hänelle auto käyttöön. Pojan pomo oli lastannut auton ja ajoi sitten autoni työmaan hallille. Poika ehti nipinapin paikalle!

Minä painelin takaisn nukkumaan ja heräsin vasta kymmenen jälkeen. Remppamies oli jo tullut hommiinsa. Keitin meille kahvit ja tein hyvät voileivät tarjolle. Päivällä kirjoitin yhden pöytäkirjan ja lähetin sen puheenjohtajalle. Iltapäivällä remppamies kyyditsi minut pojan työmaalle ja sain autoni käyttööni. Juotiin sitten taas kahvit.

Remontti on edistynyt hyvin. Lattiakoolaukset valmiina ja tänään tuli lattialaudat. Ne saatiin sisään yläkerran ikkunan kautta. Kissa on taas teljetty pois remppahuoneesta. Livahti sinne taas ovenraosta ja oli erittäin kiinnostunut lattiapurusta.

remppalaudat13-normal.jpg

Minun työmaani oli illalla keskustassa. Vajaassa kolmessa tunnissa sain asiakkaan kanssa paljon aikaan. Viisi jätesäkillistä vaatteita lähti UFF:lle, pari pussillista lähti roskia ja huomenna vien asiakkaan sukset, taulun ja lastenleluja Konttiin.

Ennen perjantaita pitäisi saada pihalla oleva rakennusjäte remonttimiehen peräkärryyn. Vie sitten ne kaatopaikalle. Tänään kyselin uuden kirppispaikan avajaistarjousta: turhaa tavaraa on yllin ja kyllin.

Päivän onnistumiset:

  1. Hyvät unet
  2. Mukava asiakas
  3. Ehkä kirppikselle