Poika oli lähtenyt aamulla autollani työmaalleen. Pyynnöstäni oli laittanut minulle kellon soimaan ennen kymmentä. En meinaan herää kännykän herätysääneen. Tai jos havahdun, laitan sen torkulle tai kiinni.

Aamupala ja Aamulehti. Perjantain ja sunnuntain lehdessä on ristikko ja se on mukavaa. Ihan täyteen en vielä tämänpäiväistä saanut, mutta melkein. Keitin pastaa ja sen oheen tein jauhelihasössöä. Ensin pannulle voi-öljyseokseen pari silputtua sipulia ja yksi punainen chili siemenineen. Kuullotuksen jälkeen lisäsin siihen eilen paistetun jauhelihan ja puolipurkkia chili-valkosipuli pastakastiketta. Lopuksi vielä herne-maissi-paprikat sekaan. Lopuksi yhdistin pastan ja sössön. Hyvää oli, vaikka poika piti ruokaa vähän tulisena. Ruuan jälkeen keitettiin kahvit ja syötiin palat eilistä kakkua.

Katselin taas tallenteita ja illalla myös telkkaria. Tein uunissa porsaan uunipaistia, kun eilen Lidlistä sellaisen ostin. Pataan meni myös sipulia, porkkanoita ja perunoita mausteiden kera. Pata sai olla uunissa noin neljä tuntia miedossa lämmössä.

Päivän onnistumiset:

  1. Sain kokkailla rauhassa
  2. Rento kotipäivä
  3. Sähköpostilla hoidettu asioita