Tänään olin yhdessä työkohteessa ja ajattelin että se ei edes toteudu. Olin varannut varasuunnitelman että saisin itselleni ja harjoittelijalleni töitä. Yllättäen pääsimme työkohteeseen ja saimme tehdä oikein urakalla hommia. Harmitti soittaa varapaikkaan ja perua käynti. Asiakas oli kyllä ymmärtäväinen.

Sovittiin sitten tämän ensimmäisen kohteen kanssa että hommia jatketaan huomenna. Harjoittelijan kanssa kävin kahvilla ja tarjosin hänelle leivoskahvit. Kiitteli kovasti. Hyvästi huominen vapaapäivä, mutta tervetuloa rahat ;-)

Niin, sitten töiden jälkeen kävin tyttäreni luona kahvilla. Kerättiin sitten työkalut mukaan ja lähdettiin kasaamaan Ikean tuotetta. Vajaa kaksi tuntia siinä meni, mutta tulos oli hyvä. Asiakas oli tosi kiitollinen.

Ajelin sitten tyttäreni kanssa kotiin. Poika keitti meille kahvit ja sitä juotiin yhdessä. Tytär skannasi papereitaan, luki seiskaa ja katseli tallennusta. Minä katselin tallennusta myös ja poistin vahingossa ohjelman loppujakson. Plääh! Poika lähti jo töihinsä illalla ja aamulla palaa taas hommiin. Käy kyllä kotona nukkumassa. Pyysin että laittaa aamulla lähtiessään minulle kellon soimaan.

Kävin illalla suihkussa ja sitten vielä kyyditsin tyttäreni bussipysäkille.

Päivän onnistumiset:

  1. Kiva työpäivä harjoittelijan kanssa
  2. Tyttären kanssa mukava iltahomma
  3. Lasteni kanssa kivat kahvittelut