Heräsin klo 11.45 ja työmaalla piti olla klo 11.30. Soitin asiakkaalle ja kerroin etten pääse paikalle. Sovittiin uusi aika viikon päähän. Melkein heti asiakas soitti että jos heti lähtisin paikalle, niin hän olisi vielä paikalla ja pääsisin sisälle asuntoon. Tuumasin että olen juuri herännyt ja minun pitää kyllä saada aamupala ja laittaa itseni "kuntoon". En voi rynnistää työmaalle ihan kylmiltään. No, se ensi viikko sitten sovittiin.

Seuraava työkohde olikin vasta klo 15.00. Poika ehti kotiin ennen lähtöäni ja keitti kahvit itselleen. Kävi vielä autollani työmaallaan ja poikkesi vielä ruokakaupassa. Aamulla oli pyöräillyt työmaalleen, koska minä tarvitsin autoa...

Työkohteessani meni hommat ihan OK. Kotimatkalla poikkesin Ikeaan. Ostin löytönurkasta kukan (3 €), kaksi tyynynpäällistä ja sisustustarroja. Ruokaosastolta suklaakakkua. Vielä hotdog juomalla. Niiden hinta oli 1,20 €. Uskomatonta! Ei taida olla paljon katteita hodareiden myyntiin?

kolmeneuron14-normal.jpg

Kotona keitin kahvit ja katselin Mustat lesket tallenteita. Laitoin lohta uuniin ja tein perunamuussia. Poika söi sitä innolla ja minäkin maistoin sitä hieman. Huomiseksi se ruoka oli tarkoitettu, mutta jäihän sitä tarpeeksi.

Päivän onnistumiset:

  1. Edullinen ostos Ikeasta
  2. Kiva työkohde
  3. Jätepaperit ja pahvit kerätty nippuun