Olen vähän sairastellut, mutta tässä lyhyesti viimeisimmät tapahtumat:

Sunnuntaina vaan lötköttelin kotosalla. Varmaan jo kolmatta päivää olin vain yöpuvussa... Varsinaista laiskottelua ja onneksi ei kukaan tullut yllätysvierailulle.
Maanantaina olin kahdessa työkohteessa. Ensin Jankassa ja siellä oli mukavat kahvittelut ja jutustelut asiakkaani kanssa. Sitten matkasin Lempäälään. Valittelin siellä että on varmaan verenpainetta, kun päässä humisee. Oma verenpainemittarini on ollut jo pitkään "hyvässä tallessa" joten en ole päässyt mittailemaan. No, asiakkaalla oli mittari ja sain mitata verenpaineeni. Lukemat olivat todella korkeat. Kiirehdin kampaajalle ja nyt on lyhyet hiukset ja uusi väri. Kampaajallakin oli verenpainemittari ja taas otettiin korkeat lukemat. En saanut oikein yöllä unta.

Tiistaina soitin heti aamulla terveyskeskukseen ja sain puolellepäivälle ajan. Peruin päivän ekan asiakkaan. Terveyskeskuksessa taas mitattiin paineet ja otettiin myös sydänfilmi. Lääkäri määräsi verikokeisiin ja antoi reseptin verenpainelääkkeisiin. Sain sairaslomaa, joten peruin iltapäivän asiakkaan sekä huomiset myös. Hain lääkkeet ja ostin apteekista uuden verenpainemittarin. Uutta lääkettä otetaan vain puolikaspilleri viikon verran ja sitten jatketaan kokonaisella. Jo eka puolikas auttoi oloa ja illalla lukemat oli melkein siedettävät. Uni ei ole vieläkään tullakseen, kun olen vähän peloissani.

Päivän onnistumiset:

  1. Asiakkaat olivat ymmärtäväisiä
  2. Uusi lääke tuntuu tehoavan
  3. Huomenna on vapaapäivä