En tiedä miksi tämä päivitys jäi ihan tekemättä. Tässä sitten kuuden päivän jutut ja lupaan ettei enää tule näin pitkää taukoa.

Tiistaina oli töissä yksi vakipaikka ja tietysti siellä kahviteltiin. Illalla olin tyttäreni kanssa luennolla, jossa opetettiin hyväksi puhujaksi ja esiintyjäksi. Oli oikein hyvä tilaisuus.

Keskiviikkona pari vakipaikkaa ja heti niiden jälkeen hotelli Ilvekselle. Siellä vakuutusyhtiö Varman tilaisuus. Todella hyvät ruuat tarjolla ja sitten sain vielä muistitikun lahjaksi. Luennoille en ehtinyt, kun oli kiire tanssikurssille. Tangoa taas veivattiin ja se oli kivaa.

Torstaina taas pari vakipaikkaa. Aamulla meillä kävi putkimies ja keittiönhana tuli vaihdettua. Ihanaa kun sain taas tiskikoneen käyttöön. Jihuu!

Perjantai oli (palkaton) vapaapäivä. Kävin hierojalla iltapäivällä ja sitten hemmottelin itseäni lisää käymällä vohvelikahvilassa. Lauantaina olin erään järjestön vuosikokouksessa koko päivän. Poika kyyditsi minut sinne aamulla ja haki sitten illalla pois.

Nyt sunnuntaina olen viettänyt vapaapäivää. Poika kävi ruokakaupassa ja toi lihamakaronilaatikon aineet. Sitä sitten tein ison satsin. Tytär tuli käymään illalla ja innostui siivoamaan. Imuroi koko alakerran ja putsasi vielä matot sienellä. Sitten laitettiin pesukoneeseeni puhdistusainetta (sitruunahappoa) ja pesu 95 asteessa. Nukkasihdin putsaus ja taas pesuaineen kanssa pesu 95 asteessa. Kyllä nyt kone on varmasti puhdas. Jatkossa käytän tätä Allegroa, koska siinä ei ole konetta tukkivaa zeoliittia.

Päivän onnistumiset:

  1. Tytär siivosi ja poika teki kauppareissun
  2. Pahvit ja jätepaperit viety pois
  3. Ruokaa on valmiina pariksi päiväksi