Heräsin jo kahdeksan aikaan, kun näin taas painajaisia. No, paistoin savipataleivän heti aamulla. Töihin lähdin vasta kahdentoista jälkeen. Mukava työkohde, kivat jutustelut ja kahvit piirakan kera.

Sitten taas lainakoirani kanssa lenkille tunniksi. Käväisin kotona ja sitten kaverini soitti ja pyysi kahville. Tarjolla oli myös mansikkakakkua. Juteltiin kuulumiset ja katsastettiin puutarha. Omenoita ja kirsikoita on tulossa hyvin, mutta kuulemma rastaat napsivat kirsikat heti kun ne kypsyvät. Ehdotin CD-levyjä laitettavaksi puihin.

Illalla hain poikani hänen työmaaltaan. Oli nälkäinen ja väsynyt Savonlinnan reissun jälkeen. Oli kuulemma nukkunut huonosti. Onneksi saa huomenna nukkua pitkään, kun työt alkavat vasta puolenpäivän jälkeen. Minulla on huomenna vapaata, kun huominen asiakas perui työn. No, olohuoneen raivaus jatkuu täällä kotona ;-)

Ostin tänään ainekset kaalipataan. Uusi askelmittari saapui, mutta siitä uupuu vielä patterit. Poika saa laittaa asetukset kohdalleen: ohjeet oli kiinaksi ja onneksi myös englanniksi. Itsekin ne varmaan saisin laitettua, mutta hermo siinä menisi.

Päivän onnistumiset:

  1. Kaverini luona kahvia ja mansikkakakkua
  2. Kiva koiralenkki
  3. Onnistunut savipataleipä