Olisin saanut nukkua pitkään, mutta eräs asiakkaani soitti jo kahdeksan jälkeen. Sovittiin tapaamisaika eikä sitten enää nukuttanutkaan. Toisaalta ihan mukavaa kun oli rauhallista aikaa ennen lääkäriin menoa.

Valitin lääkärille turvonneita nilkkoja ja kerroin että naamakin on turvoksissa lääkkeiden takia. Lääkäri tutki jalat ja määräsi sitten uudet pillerit. Näissä uusissa saattaa sitten olla sivuoireena kuiva yskä. Katsotaan kuinka käy. Verikokeisiin pitää mennä heti kesäkuun alussa, taisivat olla maksa- ja munuaiskokeet. Eli katsotaan vaikuttaako uusi lääke niihin pahasti. Ei sitä silloin osannut riemuita, kun vielä sai olla ihan ilman lääkkeitä ;-)

Kotimatkalla kävin ruokakaupassa. Ostin mustaamakkaraa ja puolukkahilloa. Nam! Ostin myös broilerin ohutleikkeitä ja tein niistä illalla ruokaa. Huomenna tai perjantaina teen batattisosekeittoa ja siihen on jo tarvikkeet valmiina.

broivalmis15.jpg

Ajelin Lempäälään asiakkaani luokse. Siellä hommat OK ja tietysti mukavat juttelut kahvin sekä pullan kera. Poikkesin Lempäälän apteekissa hakemassa lääkkeeni.

Päivän onnistumiset:

  1. Myrsky ei katkonut meiltä sähköjä, vaikka ihan lähialueelta ne meni poikki
  2. Broileria riisipedillä kokkailtu
  3. Uusi lääke saatu testattavaksi