Eilen olin risteilyllä. Vaihdoimme laivaa Ahvenanmaalla, eli laivat oli Viking Amorella ja Viking Grace. Kyseessä oli koulutustilaisuus ja porukka oli mukavaa. Kyllä tuli syötyä: ensin runsas aamiainen laivalla ja sitten vielä ruokailu seisovasta pöydästä. Herkkuja, herkkuja! Ihmettelin kyllä sitä kuinka monet matkustajat olivat tosi kännissä jo keskellä päivää. Ei ollut kivaa katseltavaa. Kyseessä ei ollut nuoret, vaan keski-ikäiset ja niistä vanhemmat ihmiset. Osa siis ihan kaatuili jne.

Kotona olin illalla yhdentoista maissa. Toin pojalle Hugo Bossin deodorantin tuliaisena. Itselleni ostin naamarasvaa ja tuhkimovoidetta. Voide oli kympin halvempaa kuin maissa. Silti aika sikakallis, paitsi jos se on tehokas ;-)  Lisäksi tupakkikartonki ja valkoviiniä. Ostin vielä mustaleivän neljällä eurolla ja siinähän meillä on pääsiäisleipää.

ahvenleip15.jpg

Tänään nukuin pitkään. Ehkäpä virpojat soittelivat ovikelloa jo aamupäivällä, mutta en herännyt. Kaverini soitti puolenpäivän aikaan ja siihen sitten heräsin. Iltapäivällä kävi kaksi virpomisporukkaa. Eka virpoi minut ja toka poikani. Onneksi kotona oli nameja antaa palkaksi ;-) Koko päivä on mennyt yöpuvussa. Nyt on pyykkikone pyörimässä ja siitä saa tunteen että jotakin kotitöitä on tehty.

Päivän onnistumiset:

  1. Tänään on ollut täydellinen lepopäivä
  2. Laivareissu oli kiva
  3. Huomenna iltavuoro