Tänään oli iltavuoro ja hommat alkoivat vasta klo 14.00. Ehdin ennen töitä tekemään kinkkukiusausta ja lukemaan kaikki rästissä olleet lehdet. Pojalla oli vapaapäivä ja heräilikin vasta iltapäivällä. Lähtee huomenna Helsinkiin ja palaa vasta torstain puolella.

Vakipaikassa hommat ihan OK. Opastin asiakasta tietokoneen käytössä. En meinannut millään muistaa "pomonäppäimen" yhdistelmää ja piti soittaa pojalle. Selainikkunasta toiseen pääsee siis alt ja sarkain pohjassa ;-) Neuvoin asiakasta pelaamaan pasianssia tietokoneella, niin hiirenkäyttö tulee tutuksi.

Piti lähteä vielä illalla tyttären uudelle asunnolle, mutta en lähtenyt. Hartiat taas jumissa ja aika kipeät. Taisin saada eilen kylmää kun hikisenä huhkin muuttopuuhissa ja sitten ajelin kylmällä autolla.

No nyt saunaan ja sitten jäävoidetta hartioille. Eiköhän kipu hellitä. Huomenna pari työkeikkaa ja illalla tanssikurssi. Ihan pakko siis saada roppa kuntoon. Iltapalana meillä oli maukasta pannaria. Yleensä en taikinaan laita sokeria, mutta nyt lisäsin hyppysellisen vanilliinisokeria. Ja yleensä laitan vain yhden munan, mutta nyt kaksi. Korvasin osan maidosta kermalla. Nam!

kermapannari14-normal.jpg

Päivän onnistumiset:

  1. Mukava työpäivä ja opastushetki
  2. Pannari onnistui hyvin
  3. Saunaan