Aamulla heräsin jo kahdeksan jälkeen kun puhelinmyyjä soitti. Tarjosi näkyvyyttä nettisivulle hintaan 100-380 euroa. Torjuin tarjouksen. Yritin vielä nukkua puhelun jälkeen, mutta taas yhdeksän maissa soitti entinen asiakkaani. Sovittiin sitten käynti seuraavalle keskiviikolle. Oli ihan mukavaa vaihtaa kuulumisiakin.

Poika heräsi ja lähti aamupalan jälkeen polkemaan työmaalleen. Taas verikuljetuksia. Viikonloppuna poika lähtee Helsinkiin ja kuljettelee amerikkalaisia muusikkoja. Tulee kotiin vasta sunnuntaina.

Minä olin uuden asiakkaan luona sovittuna aikana. Paikalla oli myös asiakkaan sisko. Yhdessä me kolme naista puuhastelimme ja saimme paljon aikaiseksi. Kotimatkalla vein kierrätyspisteeseen kolme isoa kassillista jätepaperia ja kaksi kassillista pahveja. Homma jatkuu maanantaina ja silloin kohteena ovat vaatteet.

Vielä kotimatkalla poikkesin kahvilla ja hampurilaisella katukeittiössä Lielahdessa. Taas oli niin hyvää ruokaa ja palvelu pelasi ;-)

Kotona siivosin, raivasin ja järjestelin yhden piirongin. Yksi kassillinen tavaraa lähti roskiin ja toinen kierrätykseen. Hyvä minä!

Poika tuli kotiin ja painui suihkuun. Illalla tuli puhelu amerikasta: manageri kyseli auton kokoa ja sitä mahtuuko kaikki matkalaukut varmasti kyytiin. Yksi kyyditettävistä on iso julkkis, mutta enhän minä saa sitä tietoa täällä huudella ;-)

Päivän onnistumiset:

  1. Mukava uusi asiakas
  2. Mukava kahvihetki Lielahdessa
  3. Kotona raivattu ja järjestelty