Poika lähti hommiinsa ennen heräämistäni. Heräsin sitten kahvintuoksuun jonka poika oli jättänyt jälkeensä. En juonut kahvinloppuja vaan keitin itselleni teetä ;-)

Taas katselin tallenteita ja sitten lähdin Ikuriin työmaalleni. Kukaan ei ollut kotona, rinkuttelin turhaan ovikelloa. Soitin asiakkaalle ja pian he saapuivatkin kotiinsa. Raivattiin ja järjesteltiin kellaria. Tuli roskia ja vaatteita kierrätykseen. Sekä minun että asiakkaan auto pakattiin täyteen turhia tavaroita. Siis vaatteita ja roskia. Perheen isännästä oli suuri apu kun hän kantoi tavaroita autoihin.

Vein vaatteita Länsitorin kierrätyspisteeseen ja samalla sain omatkin tavarat pois. Tyhjensin auton tavaratilasta pari muovikassia keräykseen. Sitten ajelin kotiin. Poikkesin kyllä ennen kotia Messukylään ja pesin asiakkaan olohuoneen ikkunat. Parvekelaseja pesin vain muutaman. Niiden kanssa on monesti ongelmia, pesen loput sitten kun perheen isäntä on paikalla.

Illalla tein makaronirisottoa. Poika tuli kotiin seitsemän maissa ja söi sitä. Ruoka maistui kuulemma hassulta. Ihan hyvää se kyllä oli. Nyt on ruokaa valmiina pariksi päiväksi.

Päivän onnistumiset:

  1. Mukava ja antoisa työkohde
  2. Asiakkaan ikkunat on nyt pesty
  3. Ruokaa on nyt pariksi päiväksi valmiina