Keskiviikkona olin päivällä pesemässä ikkunoita. Parin tunnin homma ja sitten tarjolla oli hyvät kahvit omenapiirakan kera. Käväisin kotona syömässä ja sitten matkasin toiseen työkohteeseen. Siellä ei avattu ovea, vaikka ringuttelin ovikelloa. Soitin perhetukikeskukseen ja kerroin asiani. Eivät osanneet auttaa, eivätkä voineet kertoa tarkemmin miksei paikalla oltu sovittuna aikana. No, nyt odottelen soittoa ja uutta tapaamista. Kotona pesin ikkunoita. Vähän fuskasin: pesin vain sisä- ja ulkoikkunat.

Tänään olin Lielahdessa vakipaikassa. Hommat OK. Hain pojan kännykkään varavirtalähteen Verkkokauppa.comista. Sain oikein hyvää palvelua. Nappasin vielä Subista leivän mukaani ja ajelin kotiin. Keitin siellä kahvit ja söin leivän. Sitten vaihdoin vaatteet ja hain kaverini kyytiin. Menimme teatteriin katsomaan ensi-iltaa Evita. Oli hyvä esitys. Suosittelen!

Kotimatka ruokakaupan kautta. Leipää, maitoa, mysliä, joghurttia, kurkkua ja kahvia. Taas pärjätään jonkun aikaa. Tätini oli soittanut ja jättänyt viestin vastaajaan. On tulossa miesystävänsä kanssa kylään viikonloppuna.

Päivän onnistumiset:

  1. Evita musikaali oli hieno ja paikalla oli paljon julkkuja ;-)
  2. Taas on ruokatarvikkeita tarpeeksi
  3. Sukulaisvierailu taas tiedossa