Pääsin poikani kyydillä aamulla Ahlmanin kartanoon. Luulin että tarjolla olisi ollut reili aamupala puurolla, kahvilla jne. Mutta siellä olikin vain kahvit ja sämpylät. Oli ne kyllä maittavia. Poika lähti hakemaan vuokrabussia Nekalasta.

Kokous Ahlmanilla oli oikein hyvä. Saatiin hyviä päätöksiä ja uusi hallitus. Ruoka oli todella hyvää, mutta iltapäiväkahvilla oli hiukan kuivaa mustikkapiirakkaa. Viivyin paikalla vielä kokouksen jälkeen ja sitten matkasin kotiin taksilla. Olipa vaitonainen kuski. Yritin saada juttua aikaan säästä ja kokoukseni aiheesta. Mutta kuski oli mykkä. Tuntui aika hullulta istua kyydissä puhumatta. Ihan kuin olisimme ollet riidoissa.

Pojan työreissu oli sujunut aikas hyvin. Linja-autosta oli kyllä kuulunut piipityksiä, eli hälytysääniä. Taattua Paunun tavaraa ;-)

Paistoin illalla jauhelihapihvejä, koska makkara oli loppu. Nyt iltapalaleivissä on siis pihvi, sipulia ja juustoa. Sinappi on edelleen loppu. Pitää laittaa oikein muistutus puhelimeen, että muistan sitä ostaa.

Päivän onnistumiset:

  1. Kyydillä Ahlmannille ja taksilla kotiin
  2. Kiva kokous ja hyvät tarjottavat
  3. Jauhelihapihvit OK