Katsoin aikataulukirjasta koska bussi olisi lähipysäkillä. Olin pysäkillä hyvissä ajoin ja sitten huomasin siinä olevan pysäkkiaikataulun. Bussin tuloon olikin aikaa yli kymmenen minuuttia. Aikaisemmin aikataulukirjan tiedot pitivät paikkansa, mutta ei enää. Kyllä oli hytisemistä odotellessa, vaikka oli karvalakkikin päässä ;-)

Tyttären kanssa kävimme salaatilla ja kahvilla Kulmakahvilassa. Tytär meni sieltä kuntosalille ja minä työmaalleni. Töiden jälkeen lähdin metsästämään sitä ihme suolaa. Ei ollut Ruohonjuuressa eikä Vitanellassa. Kauppahallissa poikkesin kahville Aniittaan. Ja Vitanellasta ostin sentään D-vitamiinejä.

Illalla poikkesin kaverilleni, kun kutsui kahville ja pannarille. Oli laittanut pannariin omenanlohkoja päälle ja se oli onnistunut ratkaisu. Ohessa oli tarjolla kermavaahtoa ja vadelmahilloa. Siis todella hyvää! Vein kaverilleni lainaksi puhdistusainetta, jolla saa rosterin kiiltämään. Kotimatkalla poikkesin ruokakaupassa. Poika oli nukahtanut sohvalle ja nukkuu siinä edelleen... Onneksi hänellä on vielä huomenna vapaapäivä ja ehtii korjaamaan unirytminsä.

Päivän onnistumiset:

  1. Kiva kaupunkireissu
  2. Taas kahvittelut kaverin luona
  3. Asiakkaille tulosteltu laskuja